Part Forana 28/04/2022

Més de 50 artistes exposen a la setzena edició d'Incart

Aquest divendres s'inaugura el festival d'arts plàstiques contemporànies i audiovisuals

ARA Balears
1 min
Foto de família Incart 2022 al Claustre de Sant Domingo

Inca inaugurarà aquest divendres la setzena edició del festival d'arts plàstiques contemporànies i audiovisuals, Incart. Enguany, 50 artistes exposaran més de 100 peces a diferents espais públics i privats de la ciutat fins dia 28 de maig.

Així, es podrà visitar el festival, que "s’ha consolidat i posicionat com un referent a les Balears, gràcies a l’elevada participació i la implicació de les entitats culturals", segons ha assenyalat la regidora de Cultura, Alice Weber. 

L’Ajuntament d’Inca ha organitzat exposicions a Sa Quartera Centre d’Art i als diferents espais del Claustre de Sant Domingo. Així mateix, el Consistori compta amb la col·laboració d’altres espais que col·laboren any rere any amb Incart, com Sa Galeria Can Marc, l'Espai On Som, Can Blancos Centre Cultural i la Fundació Es Convent. A més a més, enguany també obren els seus espais Tintart Estudi i l’artista Tomeu Coll.

Els comissaris d'aquesta edició són Curro Viera i Clara Fontanet, juntament amb l’equip tècnic de cultura. "Cada any aconseguim incrementar la participació amb moltes propostes de gran qualitat i una major implicació de les entitats culturals de la ciutat. El nostre objectiu és que el festival any rere any sigui més obert i participatiu", ha estacat Weber. 

stats