Part Forana 24/02/2022

Inca tindrà una altra aturada de tren

El baixador se situarà a la rodalia de l'Hospital Comarcal

ARA Balears
1 min
Disseny del futur baixador d'Inca

El Govern i l'Ajuntament d'Inca han signat avui un conveni de col·laboració per crear un nou baixador ferroviari a Inca que se situarà a la rodalia de l'Hospital Comarcal. D'aquesta manera, el municipi disposarà dos punts d'accés al tren; el de l'estació i aquesta nova aturada.

El punt estarà situat en un lloc estratègic, devora l'aturada d'autobusos Inca-Llevant, que connecta Inca amb la majoria de municipis i nuclis costaners de la zona i devora les instal·lacions esportives del CE Constància i de La Salle.

Cal recordar que aquesta infraestructura no serà l'única obra que es durà a terme a la zona, ja que el Consell de Mallorca té previst executar un eix cívic d'accés a l'Hospital Comarcal d'Inca molt a prop del nou baixador (just creuant el carrer), de manera que es facilitarà l'accés a l'hospital als usuaris del tren.

El batle d'Inca, Virgilio Moreno i el conseller de Mobilitat i Habitatge, Josep Marí, durant la signatura del conveni pel nou baixador

El conseller de Mobilitat i Habitatge, Josep Marí, i el batle d'Inca, Virgilio Moreno, acompanyats pel director general de Mobilitat i Transport Terrestre, Jaume Mateu, i del gerent de SFM, Mateu Capellà, han estat els encarregats de signar el compromís pel qual el municipi cedeix els terrenys amb la finalitat que SFM pugui licitar, adjudicar i executar les obres de construcció del nou baixador que està dissenyat per integrar-se en el projecte de reconversió territorial impulsada pel planejament per a la façana d'Inca.

stats