Part Forana 26/06/2020

Inca obre les piscines municipals

Es prendrà la temperatura a tothom abans d'accedir al recinte

Ara Balears
2 min
Per entrar al recinte aquàtic s'haurà de seguir un protocol de seguretat sanitària.

IncaA partir de dimecres, 1 de juliol, l’Ajuntament d’Inca obrirà al públic les piscines municipals del poliesportiu Mateu Cañellas. Per garantir el compliment de les mesures de sanitat i higiene, se seguirà un exhaustiu protocol de seguretat.

"Des del primer dia que es va decretar l’estat d’alarma, hem treballat de valent per adaptar els nostres serveis i poder oferir-los als ciutadans amb la màxima seguretat. Volem que tots els inquers puguin gaudir de les piscines municipals amb tranquil·litat, per això hem definit un complet pla d’actuació", ha explicat el batle d’Inca, Virgilio Moreno.

D’acord amb les normes establertes, s’hi ha reduït l’aforament i s'hi permet un màxim de 275 persones per torn. Per controlar l’aforament, s’ha dividit la piscina per zones i no està permès que els usuaris surtin de l’espai assignat. A més a més, l’Ajuntament ha habilitat una aplicació per tal que els ciutadans puguin reservar la cita prèviament, de manera àgil i senzilla des de dispositius mòbils i ordinadors.

De manera paral·lela, s’han organitzat dos torns, un de dematí i un altre d’horabaixa, per poder fer una altra neteja exhaustiva durant el dia. Així mateix, no es permet l’accés al recinte amb les sabates del carrer. Els usuaris hauran de canviar-se-les abans d’entrar a la zona de piscines. Com a mesura de prevenció, es prendrà la temperatura a totes les persones abans d'accedir al recinte.

Compliment de protocols

L’obertura de les piscines del poliesportiu municipal Mateu Cañellas s’ha realitzat de manera escalonada per coordinar i garantir el compliment dels protocols establerts. Actualment, ja poden utilitzar les piscines amb cita prèvia les persones federades i els clubs esportius d’Inca. A partir de dilluns, els alumnes de les escoles d’estiu també podran accedir-hi per refrescar-se i gaudir de l’espai. I, per acabar, dimecres,dia 1 de juliol, les piscines s’obriran al públic.

stats