Part Forana 20/08/2021

Inca invertirà uns 190.000 euros en la millora de les instal·lacions del poliesportiu Mateu Cañellas

Enguany ja s'han fet obres de reforma a la coberta del pavelló i altres tasques de manteniment

ARA Balears
1 min
Imatge de la piscina del pavelló.

IncaL'Ajuntament d'Inca destinarà uns 190.000 euros a millorar i actualitzar les instal·lacions del Poliesportiu Municipal Mateu Cañellas, segons explica el Consistori en una nota. "Consideram totalment necessari anar fent actuacions per renovar les instal·lacions esportives d'Inca i aconseguir, així, mantenir uns espais de qualitat i adaptats a les necessitats dels ciutadans i els usos actuals", explica el regidor d'Esports, Antoni Peña.

En concret, durant els primers mesos de l'any s'han executat obres de reforma de la coberta del pavelló. També s'han fet importants tasques de pintura i manteniment. A més, s'han adquirit equips de neteja i depuració per a les piscines exteriors. En concret, aquestes actuacions, que ja s'han fet, han tingut un cost aproximat de 70.000 euros.

Durant els pròxims mesos, es posaran en marxa diverses actuacions per adequar i actualitzar els diferents espais esportius que conformen el Mateu Cañellas d'acord amb les demandes de la ciutadania. En concret, a la corba nord de la pista d'atletisme s'hi instal·larà gespa artificial per crear un nou espai d'escalfament i entrenament del salt de llargada. D'altra banda, es definirà una pista d'handbol, futbol sala i voleibol. Així mateix, s'adquirirà i instal·larà també un joc de porteries i un joc de cistelles de bàsquet. El valor total d'aquestes inversions és de 120.000 euros.

stats