Part Forana 25/08/2021

Inca inverteix uns 50.000 euros a millorar la seguretat viària

L'Ajuntament repintarà la senyalització horitzontal

ARA Balears
1 min
Una pas de vianants repintat.

IncaL'Ajuntament d'Inca invertirà uns 50.000 euros a millorar la seguretat viària del municipi, pintant i repintant les marques viàries a diverses barriades. El termini d'execució d'aquestes tasques durarà un any, segons informa el Consistori en una nota.

En concret, es pintaran i repintaran passos de vianants, carrils separadors, fletxes de direcció, stops i senyals de 'Cediu el pas', entre d'altres. Les actuacions es faran principalment a les zones del polígon industrial, So na Monda, el Cos i Crist Rei, que són els punts amb una necessitat més urgent. No obstant això, es preveu que es duguin a terme aquestes mateixes tasques a altres zones, d'acord amb les necessitats que vagin sorgint al llarg de l'any.

Els treballs es faran en horari nocturn o les hores de menor incidència del trànsit rondat per no interrompre la circulació. "La finalitat és millorar la visibilitat dels senyals horitzontals i, així, incrementar la seguretat de vianants i conductors", explica el regidor de Mobilitat i Seguretat Ciutadana, Sebastián Oriol.

stats