Part Forana 17/06/2021

Inca elabora el Pla d'Igualtat municipal 2022-2026 amb la participació dels residents

L'objectiu és descobrir com els agradaria que fos la ciutat

ARA Balears
1 min
Una inquera participant en la redacció del Pla d'Igualtat municipal

IncaL'Ajuntament d'Inca treballa en el desenvolupament del Pla d'Igualtat 2022-2026 del municipi. Aquesta setmana l'Espai d'Inca ha sortit al carrer i ha posat en marxa un procés participatiu per conèixer l'opinió dels ciutadans i descobrir de primera mà com els agradaria que fos la ciutat, segons informa el consistori en una nota.

"L'opinió de tots els inquers és fonamental per desenvolupar correctament el Pla d'Igualtat. Volem que tots els ciutadans se sentin partícips i prenguin part d'aquest procés per tal de fomentar i impulsar entre tots la igualtat a Inca", explica la regidora d'Igualtat, Antònia Maria Sabater.

Per això al llarg d'aquesta setmana s'ha instal·lat una paradeta informativa en diferents localitzacions del municipi perquè tots els ciutadans tinguin l'oportunitat d'expressar les seves inquietuds i suggeriments. Una cinquantena de persones han participat en aquest procés i han contribuït en la redacció del Pla d'Igualtat d'Inca. El material necessari per a dur a terme aquesta actuació l'ha subvencionat el Pacte d'Estat.

Des de l'àrea d'Igualtat s'han mantingut reunions amb el consistori i regidors de l'Ajuntament per detectar les necessitats i reptes de cada àrea. Aquestes actuacions participatives serviran per fomentar el treball en xarxa i la transversalitat de gènere. Totes les opinions es tindran en compte per definir les actuacions del Pla d'Igualtat 2022-2026, d'acord amb els resultats obtinguts. En aquest sentit, Sabater apunta que "és necessària la implicació de tots per aconseguir una igualtat real entre homes i dones".

stats