Part Forana 28/10/2021

El ca d'Inca cobra vida pel Dijous Bo

L'animal de l'escut ha sortit a passejar per ser imatge de la fira

ARA Balears
1 min
Presentació de la campanya del Dijous Bo amb autoritats i models

El ca d'Inca ha cobrat vida per anunciar el retorn del Dijous Bo, després del parèntesi de l'any passat. Django és el nom real de l'animal, que s'ha mudat per a l'ocasió. No és per a manco, ja que la ciutat d'Inca torna a passejar, tal com diu l'eslògan de la campanya. L'animal, que encapçala l'escut de la ciutat, es mostra elegant, gentil i orgullós, la qual cosa fa pensar que l'edició d'enguany de la fira de les fires complirà les expectatives de veïns, comerciants i visitants.

El cartell promocional del Dijous Bo s'ha presentat aquest dimecres amb la presència dels models de la campanya; Django, un llebrer de deu mesos i el seu propietari, Toni Morell. L’empresa inquera Neo Agencia ha resultat la guanyadora del concurs convocat per l’Ajuntament d’Inca amb la finalitat d’escollir la imatge promocional de la gran fira. Per poder desenvolupar la proposta guanyadora, Neo Agencia ha comptat amb la col·laboració del fotògraf Víctor Prieto.

Cartell del Dijous Bo 2021

"Després d’un darrer any sense Dijous Bo, presentam aquest cartell amb més il·lusió que mai. La proposta escollida representa a la perfecció el sentiment actual de tots els inquers i inqueres. Inca torna a ser una ciutat molt activa en plena temporada alta amb les Fires i el Dijous Bo", ha assenyalat el batle, Virgilio Moreno, durant l'acte.

stats