Part Forana 14/11/2018

Inca obre el Dijous Bo amb un Dimecres Bo ple de germanor i ambient de festa

L'Ajuntament dona el sus a la gran fira a la plaça del Bestiar

M. B.
2 min
Inca obre el Dijous Bo amb un Dimecres Bo ple de germanor i ambient de festa

IncaInca ja ho té tot a punt per viure de ple la fira de les fires. Avui, especialment aquesta nit, els inquers i les inqueres es preparen per gaudir de l'avantsala del Dijous Bo. Amb els cellers i punts neuràlgics de la ciutat plens de gent, els residents gaudeixen, com si es tractàs d'una festa major, dels preparatius de la major fira comercial de Mallorca, a la qual s'han registrat 600 firaires.

El Dimecres Bo ha anat agafant molt de protagonisme fins al punt que el tradicional dinar de germanor del Dijous Bo, que reuneix amics i familiars, s'ha avançat d'una manera generalitzada a la jornada prèvia. El capvespre d'avui, dimecres, el tradicional tall de cinta a la plaça del Bestiar per part de les autoritats ha donat el sus oficial al Dijous Bo.

Hi ha el temor que les previsions d'un dia amb pluja intermitent pugui restar visitants al Dijous Bo, però així i tot s'hi espera la presència de molta gent arribada des de tot Mallorca. El servei públic ha reforçat les seves freqüències, especialment des de Palma, i també estan delimitats els espais per a estacionament de vehicles durant tota la jornada.

També està a punt el pla de seguretat, amb agents repartits per un extens recinte firal que té un recorregut de quasi vuit quilòmetres de vials, avingudes i places, segons informa l'Ajuntament. A la residència Miquel Mir s'ha establert l'habitual hospital de campanya per atendre qualsevol incidència de caire sanitari.

Tal com ha fet en els darrers anys, l'ARA Balears també se suma a la festa del Dijous Bo, on serà present amb una paradeta a la plaça de Mallorca, des d'on convidarà la gent que la visiti a prendre's un cafè i a participar en el sorteig de lots de material cultural, amb llibres i música.

stats