Part Forana 10/05/2022

Inca destina 54.000 euros en ajuts directes a entitats i associacions

L'objectiu d'aquesta convocatòria és potenciar el teixit associatiu del municipi

ARA Balears
1 min
Ajuntament d'Inca

PalmaL'Ajuntament d'Inca destina 54.000 euros en ajuts directes a associacions de gent gran i entitats de joventut, oci i temps lliure, apunta el Consistori en una nota. L'objectiu d'aquesta convocatòria és potenciar el teixit associatiu del municipi. "Som conscients de la tasca que realitzen. Per això, la finalitat d'aquestes subvencions és potenciar el teixit associatiu d'Inca i contribuir a dinamitzar la ciutat", explica el batle d'Inca, Virgilio Moreno.

El termini per sol·licitar la concessió de les subvencions és del 30 de maig al 29 de juliol de 2022. Després, les entitats disposaran d'un termini específic per presentar la justificació i tota la documentació necessària.

La primera línia de subvencions està dirigida a entitats socials sense finalitat de lucre per tal de potenciar la realització d'actuacions i activitats de caràcter social que es realitzen en benefici de tota la comunitat. En concret, aquesta convocatòria d'ajudes està dotada amb 40.000 euros.

Pel que fa a la segona línia d'ajudes, està dotada amb 8.000 euros i poden sol·licitar-la entitats de gent gran sense finalitat de lucre d'Inca. En aquest cas, per atorgar les subvencions es valora que les activitats estiguin enfocades a promoure un envelliment actiu, saludable i satisfactori, i mantenir i potenciar l'associacionisme, els espais d'oci i temps lliure per la participació social del col·lectiu de persones majors del municipi.

D'altra banda, l'Ajuntament d'Inca dedica 6.000 euros en ajudes directes a associacions i entitats de joventut, oci i temps lliure. La finalitat d'aquesta tercera línia de subvencions és impulsar les activitats d'oci i de temps lliure entre els infants i els joves. Aquestes ajudes estan relacionades amb l'art, la cultura, l'educació, el patrimoni, l'esport, el lleure, l'oci saludable, el medi ambient, la igualtat, la diversitat sexual i de gènere, i la promoció de la comunitat.

stats