ALCÚDIA
Part Forana 24/07/2013

Els hotelers recorren a la justícia contra el preu de l'aigua

Al·leguen que l'augment de preus "no està justificat" i que l'Ajuntament d'Alcúdia ha "ignorat repetidament l'obligació d'elaborar un informe rigorós

M. P.
1 min

Palma.L'Agrupació Hotelera d'Alcúdia ha pres mesures judicials contra el preu del subministrament d'aigua del municipi. Els empresaris anunciaren ahir que han interposat un recurs contenciós administratiu contra l'autorització de les tarifes de la urbanització Llac Esperança a Alcúdia i contra la resolució del Govern balear en relació a les tarifes d'Aguas Canalizadas (Acasa), una de les empreses concessionàries del subministrament d'aigua a Alcúdia, juntament amb Fusosa.

Els hotelers al·leguen que l'augment de preus "no està justificat" i que l'Ajuntament d'Alcúdia ha "ignorat repetidament l'obligació d'elaborar un informe rigorós per garantir la correcta aplicació de les tarifes".

El president de l'Agrupació hotelera, Jaume Horrach, assegurà ahir que "per als establiments hotelers la pressió fiscal a què estam sotmesos resulta insuportable".

Segons els hotelers, els comptes de les dues concessionàries revelen que "tenen beneficis molt per damunt de la mitjana d'empreses del mateix sector i no està provat el desequilibri economicofinancer que justifiqui l'augment de les tarifes".

Així, la Federació Hotelera de Mallorca reivindicà ahir l'aprovació del decret regulador de les tarifes d'aigua, que aportaria "rigorositat i transparència".

stats