L'Hospital Comarcal d'Inca duplica la zona d'aparcament

Passa de 300 a 630 places i evitarà l'estacionament a les voreres de les carreteres

A partir d'avui, els usuaris de l'Hospital Comarcal d'Inca ho tindran més bo de fer per arribar al complex sanitari, després que s'hagi obert un nou espai d'estacionament de 330 places, que se sumen a les 300 actuals. Aquesta obra ha costat 323.000 euros i ha estat finançada pel Govern de les Illes Balears.

La presidenta del Govern, Francina Armengol, i la consellera de Salut, Patricia Gómez, han visitat el nou espai i n'han destacat la construcció amb material que facilita el drenatge, fugint de l'habitual estacionament, fet amb asfalt.

Armengol ha dit que en les properes intervencions es dotarà l'aparcament amb marquesines d'energia fotovoltaica, en el marc de l'objectiu d'anar habilitant els edificis públics, i també amb punts de recàrrega per a vehicles elèctrics. La presidenta ha dit que entra en els plans del futur Govern l'ampliació de la zona d'urgències i una nova UCI.

Per la seva banda, el batle, Virgilio Moreno, ha agraït que s'hagi atès la demanda de l'Ajuntament d'ampliar la zona de l'aparcament per tal d'evitar que molts usuaris hagin d'estacionar els vehicles a les voreres dels vials que connecten amb carreteres comarcals, la qual cosa sempre genera perill.