Part Forana 28/09/2020

La Guàrdia Civil deté un home atrinxerat al domicili de la seva exparella a Consell

El presumpte autor dels fets, de 26 anys i nacionalitat polonesa, hauria trencat una ordre d'allunyament

Ara Balears
1 min
Agents de l'Usecic a Consell./ GUÀRDIA CIVIL

PalmaLa Guàrdia Civil ha detingut aquest dilluns a Consell un home de 26 anys de nacionalitat polonesa com a presumpte autor d'un delicte de trencament d'ordre d'allunyament, amenaces de mort i danys. El detingut s'havia atrinxerat dins el domicili de la seva exparella i amenaçava de llevar-se la vida.

Durant la nit del diumenge, una dona va denunciar a dependències de la Guàrdia Civil d'Inca que la seva exparella l'havia amenaçat de mort amb un ganivet. La dona havia abandonat el domicili amb la filla menor d'ambdós després d'anunciar-li la seva intenció de posar fi a la relació i rebre les posteriors amenaces. L'home tenia una ordre d'allunyament que ambdós havien incomplert.

Una vegada la Guàrdia Civil es traslladà al lloc dels fets, es trobà amb l'home atrinxerat al domicili, amenaçant de llevar-se la vida i calar foc a l'habitatge. L'home va complir una de les seves amenaces i calà foc al pis, de manera que s'hi traslladaren bombers i ambulàncies, a més d'agents de la Usecic i dos negociadors de la Guàrdia Civil.

Una vegada extingit l'incendi originat a la planta baixa, l'home continuava atrinxerat. Els guàrdies civils accediren a l'habitatge i comprovaren que no hi era i havia fugit per la teulada. Minuts més tard va ser localitzat a la teulada d'un habitatge confrontant. Agents de la Usecic, amb l'ajuda de l'escala d'un camió dels bombers, pujaren a dalt de l'edifici, on ja de matinada va ser detingut i traslladat a dependències de la Guàrdia Civil d'Inca.

stats