Successos
Part Forana 22/09/2022

Detenen un home i dos menors d'edat més per la pallissa al cap de la Policia Local de Porreres

Ja són cinc els arrestats per l'incident que va tindre lloc al poliesportiu de la localitat dissabte passat

ARA Balears
2 min
Agents de la Policia Local.

PalmaUn home i dos menors d'edat han estat arrestats per la pallissa que un grup de persones va propinar al cap de la Policia Local de Porreres dissabte passat de matinada després de la festa d'un club esportiu de la localitat, i per això ja són cinc els detinguts pels fets, segons ha avançat Europa Press.

La Guàrdia Civil va arrestar aquest dimecres dos homes majors d'edat acusats d'un delicte d'atemptat contra l'autoritat i amenaces greus. El succés havia passat a mans de la Policia Judicial i que ja es tenien identificats els presumptes agressors, segons va informar la batlessa del municipi, Xisca Mora.

L'incident va tenir lloc en una festa de la Unió Esportiva Porreres de futbol amb els seus socis i jugadors, en la qual hi havia infants i famílies. Pel que sembla, un grup de sis joves, alguns d'ells majors d'edat, estaven molestant unes nines i elles varen anar a avisar el cap de Policia, que era allà amb la seva dona i la filla, fora de servei. L'agent va cridar-los l'atenció i ells varen respondre-li amb agressivitat. El varen llançar a terra i el varen agredir amb cops de puny i puntades de peu.

Altres participants de la festa varen córrer a ajudar l'agredit i els joves es varen dispersar. Després, el cap de la Policia Local se'n va anar a ca seva amb la família amb cotxe i va trobar el grup de joves esperant-lo davant el seu domicili.

Continuant el relat que ha facilitat la batlessa, mentre l'amenaçaven i insultaven, els joves varen tirar una pedra grossa al cotxe del policia. La víctima va cridar a la Guàrdia Civil i, en veure arribar la patrulla, els agressors se'n varen anar. El cap de la Policia Local té la baixa mèdica, encara que el seu estat no és greu.

Els joves varen aparèixer més tard de nou a la festa, presumptament armats amb pals i pedres. Varen agredir diverses persones que estaven recollint el material. Una jove va acabar amb un dit romput, segons ha explicat la batlessa.

Es tracta de joves que han crescut al poble i que tindrien ple coneixement que l'home que estaven agredint era el cap de la Policia Local, ja que ha participat en activitats escolars, segons Xisca Mora. Els joves han estat identificats i s'ha obert un expedient.

Mora ha avançat que l'Ajuntament es personarà com a acusació particular en la causa judicial per aquesta greu agressió. La batlessa considera que s'ha travessat "una línia vermella" i ha lamentat que Porreres sofreixi incidents com aquest. "Som un poble on tothom és benvingut i sempre hi ha hagut bona convivència", ha dit.

stats