Part Forana 21/01/2022

El Govern promet posar ordre als amarradors del port de Banyalbufar

Es renovaran més de 20 sol·licituds d'amarrament, se'n concediran 16 més i s'expulsaran les embarcacions que ocupen lloc de manera fraudulenta

ARA Balears
1 min
Banyalbufar manté tancada la platja per possibles despreniments

El Govern s'ha proposat regularitzar l'estada d'embarcacions al port de Banyalbufar. Per això, Ports IB ha anunciat que es renovaran les 22 sol·licituds que estan pendents d'actualitzar llicència, se'n concediran 16 més que estaven pendents d'adjudicació i també s'expulsaran les embarcacions que ocupen lloc de manera fraudulenta, així com han explicat aquest divendres en una nota de premsa.

En concret, són 38 els amarradors en base que hi ha actualment a Banyalbufar i 22 han sol·licitat en termini la corresponent renovació de les autoritzacions que a partir d’enguany passen de tenir una durada de tres a quatre anys i que s’autoritzaran aviat, segons ha explicat el Govern. De manera paral·lela al projecte de millora del Port de Banyalbufar, s’adjudicaran setze llocs d’estada d’embarcacions que en aquests moments es troben pendents d’adjudicació.

Tot això s'inclou al projecte de renovació de la zona del port que començarà el mes d'octubre. Així, serà a final d'any que es procedirà a demolir les edificacions que es troben en mal estat, així com les instal·lacions i serveis a restaurar, estructures de suport d'embarcacions i altres estructures a reposar. També es reconstruirà la plataforma d’embarcacions, trencada amb les tempestes, i es millorarà l’accés a la platja.

stats