Part Forana 08/10/2021

El GOB denuncia que les obres de l'hotel Formentor incompleixen el pla urbanístic

Reclama a l'Ajuntament de Pollença els documents de llicències a la constructora

ARA Balears
1 min
Passeig que segons el GOB, s'hauria d'haver cedit i ara es troba tancat al públic

El GOB assegura que les obres de l'hotel Formentor incompleixen el PGOU de Pollença i reclama a l'Ajuntament els set documents referents a les llicències de segregació i obres concedides a l'empresa propietària per poder comprovar si s'adapten al planejament urbanístic d'aquella zona. Segons el GOB, ja van sol·licitar les llicències el mes de juny passat i encara no els les han fetes arribar. El batle, Bartomeu Cifre, assegura que tots els documents estan avalats per informes tècnics i jurídics favorables i, segons el seu parer, "el GOB no és part interessada en el procés administratiu", segons ha pogut explicar a aquest diari.

Tal com exposa el GOB en una nota de premsa, "a simple vista són observables innombrables incompliments molt greus", com que la propietat de l'hotel retingui l'aparcament i la seva explotació, malgrat que, segons l'organització, la seva cessió incondicional i sense càrregues era obligatòria per a l'obtenció de la llicència.

Igualment, l'entitat ha assenyalat que un altre incompliment és el tancament per a l'ús públic de vials per a vianants que s'havien de cedir segons el PGOU vigent i que ara estan tancats. El GOB ha expressat la sospita que no s'hagin cedit realment, sinó que s'hagin intercanviat per altres terrenys a conveniència de la propietat de l'hotel, i acusa "la majoria municipal de tolerar aquesta irregularitat".

Els vials als quals fan referència són el d'accés a la platja situat entre el bar Platja Mar i els jardins de l'hotel i el que transcorre paral·lel a la costa des del bar Platja Mar a la rodona situada a l'indret del Club dels Poetes.

stats