Lluc a Peu
Part Forana 06/08/2023

Gairebé 7.000 persones han participat en la 49a edició de la marxa a Lluc a Peu

Dels participants, 3.000 eren persones inscrites i 2.500, gent que s'ha sumat al recorregut per compte seu

ARA Balears
1 min
Prop de 7.000 persones participen a la marxa de Lluc a Peu.

PalmaProp de 7.000 persones han participat la nit de dissabte a diumenge en la 49a edició de la Marxa del Güell a Lluc a Peu, que enguany ha coincidit amb el 50è aniversari del Grup Güell. Segons ha informat el president, Francisco Bauzá, 3.000 eren persones inscrites i 2.500, persones que s'han sumat al recorregut per compte seu. De tots, "molts han estat els que aquest anys han arribat a Lluc", ha assegurat Bauzá.

Així mateix, el president ha destacat que "enguany, en la Marxa del Güell a Lluc a Peu, hi han participat moltes famílies amb nins, estrangers i persones procedents d'altres províncies espanyoles". "Cadascú", ha afegit, "per raons diferents: alguns per esport i d'altres per devoció a la Mare de Déu de Lluc".

La sortida de la 49a edició d'aquesta marxa i la celebració del 50è aniversari del grup han tingut lloc a les 23.00 hores a la plaça Güell. A l'acte hi han assistit la consellera de Famílies i Assumptes Socials, Catalina Cirer; el president del Consell de Mallorca, Llorenç Galmés, i el batle de Palma, Jaime Martínez, entre altres autoritats.

stats