Lleure
Part Forana 23/05/2023

Les Fires i Festes de Primavera de Manacor s'allargaran durant 15 dies plens d'activitats

La sortida del Cossiers divendres divendres 2 de juny i el pregó a càrrec del Club Esportiu encetaran la programació

ARA Balears
2 min
La dortida dels cossiers divendres dia 2 de juny encatarà el programa d'activitats.

PalmaL'Ajuntament de Manacor ha programat més d'una seixantena d'actes per les Fires i Festes de Primavera de la ciutat, que començaran divendres dia 2 juny, amb la sortida dels Cossiers i el pregó, que anirà a càrrec del Club Esportiu Manacor. La programació, que s'allargarà fins dia 17 de juny, inclou propostes per a totes les edats i interessos, com musicals, culturals, esportives i també per a persones grans.

"Arriben les festes que tant desitgen els manacorins i manacorines perquè, a part de tornar a veure ballar els Cossiers i poder assistir a la multitud d’actes que recull el programa, també som en aquell moment de l’any en què ens tornam a trobar al carrer quan comença el bon temps", ha explicat el batle de Manacor, Miquel Oliver, aquesta setmana durant la presentació del programa al Claustre de Sant Vicenç Ferrer.

'Obrim les cases!' per vendre objectes de segona mà

El dissabte 3 de juny tindrà un marcat accent comercial, amb la segona edició del Mercat de Segona Mà a Ca Vostra ‘Obrim les cases!’, un esdeveniment informal en què les persones interessades poden obrir el seu garatge o ca seva al públic per tal d’exposar i vendre els objectes usats que ja no es fan servir i als que se’ls vol donar una altra vida. Amb aquesta iniciativa es pretén, allargar la vida dels productes i generar menys residu. La zona comercial de Manacor comptarà amb una nova edició de la Fira d’Estocs al Carrer, de 9 a 20 h.

La Fira de Primavera es farà enguany diumenge 4 de juny, de 9 a 20 h. La principal novetat d’enguany serà la Fira de Manualitats, que s’instal·larà a la plaça del Cós i la plaça del Rector Rubí de 9 a 14 h. La Fira d'Artesana s’instal·larà com cada any al passeig de Na Camel·la durant tot el dia, mentre que la Fira de l’Esport ocuparà l’avinguda de Baix des Cós fins a les 14 h, la Fira d’Estocs es podrà trobar a la zona centre i comercial i la Fira d’Aliments, al carrer de l’Amargura i la plaça del Rector Rubí.

L'Ajuntament ja ha classificat els actes de la programació segons diverses categories, com són música i cultura, infants i esport, i gastronomia i gent gran.

stats