Part Forana 12/04/2022

La Fira del Vi de Pollença comptarà amb la participació de 36 cellers

Es farà els dies 7 i 8 de maig al recinte de Can Conill

ARA Balears
1 min
Presentació de la Fira del Vi de Pollença

PalmaLa XIX edició de la Fira del Vi de Pollença comptarà amb la participació de 36 cellers. Es farà els dies 7 i 8 de maig al recinte de Can Conill. L'objectiu de la Fira del Vi és degustar i descobrir els vins que s'hi presenten, a més de ser un punt de trobada entre els productors, distribuïdors i restauradors, apunta l'Ajuntament de Pollença en una nota.

Hi haurà entre 275 i 300 referències per tastar. "Aquesta fira és molt útil per al sector, ja que ho hem passat molt malament durant aquests dos anys que hem estat aturats. Les vinyes varen fer raïm i vàrem tenir vi que no va tenir sortida, ja que amb la restauració gairebé aturada se'n consumia molt poc. A poc a poc ens hem anat recuperant i ara tenim la producció del 2021 amb bones expectatives", ha declarat el president de l'Associació Vi Primitiu, Josep Bibiloni.

"Continuam en la línia de donar suport a la fira amb un gran esforç de l'Ajuntament i també de l'Associació Vi Primitiu, un suport per promocionar Pollença en el sentit més ampli, des del sector primari fins al consumidor de vi i del sector de la restauració", ha afegit el batle de Pollença, Tomeu Cifre.

Les portes d'aquest esdeveniment s'obriran a les 10 h del matí i tancaran a les 20.30 h dissabte, i a les 14.00 h diumenge. Enguany hi haurà un espai per gaudir de sessions guiades de tast. L'entrada, a 15 euros, inclou una copa de vi, una bossa i un llibret explicatiu.

stats