Part Forana 06/07/2021

Entra en servei la nova línia bus que connecta municipis del Raiguer amb tota la badia d’Alcúdia

ARA Balears
2 min
Presentació de la nova línia de bus.

PalmaEntra en servei la nova línia de bus interurbà que connecta Inca, sa Pobla i Muro amb la badia d'Alcúdia. Segons ha informat la Conselleria de Mobilitat i Habitatge en una nota de premsa, des d'aquest dimarts la línia 315 connectarà els principals municipis de la zona nord del Raiguer amb la platja d'Alcúdia, la platja de Muro i Can Picafort per facilitar la mobilitat laboral dels treballadors d'aquestes zones.

La nova línia, que estarà vigent fins al 31 d'octubre, ofereix servei de dilluns a diumenge des de les 5.45 h fins les 21.55 h, un horari que facilita els desplaçaments als llocs de feina i el retorn. A Inca, la línia començarà a l'estació de busos ubicada al costat de l'estació ferroviària i els ciutadans de sa Pobla disposaran de dues alternatives de recorregut, que passaran primer per Alcúdia i després pel Port d'Alcúdia, la platja d'Alcúdia, la platja de Muro i Can Picafort, o a la inversa: primer per Muro i després fent el corredor de la badia començant a Can Picafort.

Ampliació del servei

Aquest dimarts també entren en vigor canvis de servei en altres línies de la zona. Així, la línia 324 Can Picafort - Alcúdia duplica la freqüència de pas per parada, amb un servei cada 15-20 minuts. La línia 322, que connecta Pollença amb el Port d’Alcúdia, amplia l’horari i passa a disposar de 28 serveis diaris per sentit alhora que també s'amplia la franja horària de prestació del servei, amb una primera sortida des de Pollença a les 7.15 h i una darrera sortida a les 22.15 h.

D'altra banda també es modifica l'itinerari de la línia, que passa a circular per les dues parades 'Bellevue' i 'Hidropark' de la platja d'Alcúdia. Per la serva part, la línia 302 Platja de Muro - Palma modifica el seu itinerari i horaris per tal d'oferir un servei exprés a Palma des de Son Bauló/Can Picafort. I la 316, Can Picafort - Inca modifica horaris i amplia itinerari a fi de prestar servei a Son Serra de Marina i substituir així la línia 326 Son Serra - platja de Muro.

stats