Part Forana 04/05/2022

Les empreses que vulguin explotar els balnearis d'Alcúdia ja poden presentar ofertes

Dia 20 d'octubre aquests espais han de quedar lliures perquè a principi de novembre es començaran a reformar

1 min
Els sis balnearis d'Alcúdia no obriran fins d'aquí a quinze dies

PalmaLes empreses interessades a explotar els balnearis de la platja d'Alcúdia durant aquest estiu poden presentar les seves ofertes des d'avui fins dia 19 de maig, segons ha avançat Última Hora i ha confirmat l'ARA Balears. El regidor de Platges i Medi Ambient d'Alcúdia, Domingo Bonnín, preveu que els locals obrin les portes a principi de juny, però insisteix que dia 20 d'octubre ja no han d'estar a les instal·lacions, perquè "a principi de novembre ja hem de començar les obres de millora", explica. El balneari 6, afegeix, "és el que es troba en pitjors condicions i per això no obrirà".

L'explotació de cinc dels sis balnearis de la platja d'Alcúdia ascendeix a un total de 690.185 euros, tot i que el preu varia en funció del balneari, un criteri que es basa en la situació i el manteniment del local. Cada empresari pot presentar ofertes pels cinc balnearis, però només podrà optar a un màxim de dos.

Cal recordar que l'Ajuntament d'Alcúdia va aprovar en el darrer ple una modificació de crèdit de 9.106.236,36 euros del romanent per fer millores al municipi. La quantitat més gran la destinarà als sis nous balnearis i la pavimentació dels 22 accessos als arenals, que sumen un total de 5.323.113,08 euros.

stats