Part Forana 04/06/2022

Domingo Bonnín es proclama nou batle d'Alcúdia

La socialista Bàrbara Rebassa traspassa la batlia a l'edil d'El Pi per complir el pacte de govern

ARA Balears
1 min
Domingo Bonnín és investit batle d'Alcúdia

Domingo Bonnín ha estat investit batle d'Alcúdia aquest dissabte en un ple extraordinari en el qual la socialista Bàrbara Rebassa ha traspassat el càrrec a l'edil d'El Pi. D'aquesta manera, es compleix el pacte de govern entre els dos partits, que varen acordar repartir-se la batlia de la ciutat.

Bàrbara Rebassa i Domingo Bonnín

El nou batle, visiblement emocionat durant l'acte, ha declarat sentir-se "orgullós" d'estar al capdavant de l'Ajuntament del seu municipi. A més, ha assegurat que és un "repte que assolesc amb ganes i il·lusió". Bonnín ha explicat que centrarà els seus esforços a avançar en la renovació dels balnearis i els accessos a la platja; la construcció d’un nou punt verd; el manteniment i la renovació de les instal·lacions esportives, i la reforma del cementeri i la sala.

Així mateix, el president de la formació, Tolo Gili, ha mostrat alegria per aquesta nova batlia que assumeix El Pi. “Amb el nomenament d’en Domingo ja són deu els municipis on estam al capdavant dels governs municipals. Som un partit municipalista, arrelat al territori i amb una gran representació de batles i regidors”, ha dit.

stats