Part Forana 31/01/2022

Diversos cans ataquen i maten més de 60 ovelles a Llucmajor

L'Ajuntament ha demanat als veïns que extremin les precaucions amb les seves mascotes

ARA Balears
1 min
Els cadàvers de les ovelles.

PalmaUnes 60 ovelles han mort i altres 20 han resultat ferides de gravetat després de sofrir l'atac de diversos cans a Llucmajor. Segons ha informat Europa Press, el sinistre ha tingut lloc aquesta matinada en una finca del camí de Galdent, a uns tres quilòmetres de la localitat.

El regidor de Medi Ambient de l'Ajuntament de Llucmajor, Guillem Roig, ha lamentat el succés i s'ha mostrat molt dolgut per aquesta "desgràcia". Segons ha explicat, gairebé tots els animals que han mort eren femelles i estaven embarassades o a punt de parir. Roig s'ha mostrat especialment trist pels propietaris dels animals, "que viuen d'això", ja que la tragèdia els suposarà greus perjudicis econòmics enguany i l'any que ve.

L'edil ha fet una crida als propietaris de cans perquè extremin les precaucions en relació amb vacunes, xips i corretges i compleixin les normes "perquè no es torni a repetir". "Deman una cosa gairebé impossible perquè això es repeteix cada cert temps, encara que no sempre de manera tan greu", ha assenyalat.

stats