Part Forana 25/10/2017

Un nou dipòsit d'aigua potable, la principal inversió del Consell a Esporles

L'Ajuntament esporlerí percebrà 566.434 euros del Pla especial d'inversions 2016-17

Ara Balears
1 min
Joan Font, Maria Ramon, Joan Manera, Albert Salido i Joan Ferrà ahir durant la visita al nou dipòsit d'aigua potable d'Esporles.

PalmaL'Ajuntament d'Esporles percebrà 566.434 euros del Pla especial d'inversions 2016-17 i del d'inversions financerament sostenibles del mateix període per part del Consell de Mallorca, que permetran disposar d'un nou dipòsit d'aigua potable subvencionat amb 305.241 euros.

El conseller de Desenvolupament Local, Joan Font, va visitar aquest dimarts el poble per interessar-se pel desenvolupament dels projectes que finança el Consell en aquest municipi de la serra de Tramuntana, ha informat la institució insular en un comunicat.

La batlessa d'Esporles, Maria Ramon, acompanyada dels regidors Albert Salido i Joan Ferrà, va presentar al conseller el projecte de construcció d'un nou dipòsit regulador d'aigua potable per al municipi, que donarà assistència a una gran part del centre urbà.

Mitjançant el Pla especial d'inversions 2016-2017, l'Ajuntament d'Esporles ha dut a terme un projecte de renovació de la xarxa residual, pluvial i d'aigua potable de la plaça Balanguera, d'un tram del carrer Cotoner i el carrer Estricadors, amb una subvenció de 201.192 euros.

El municipi també ha adquirit un nou vehicle de propulsió elèctrica amb equipament policial, subvencionat pel Consell amb 30.000 euros, i ha pogut fer front a despeses corrents amb 30.000 euros més.

stats