Part Forana 04/08/2021

Finalitzen les obres de millora de la carretera de Lloseta

Han solucionat els problemes de pas en els dos sentits de circulació

ARA Balears
2 min
Culminen les obres de millora de la carretera Ma-2111A de Lloseta.

PalmaEl projecte de millora de la carretera Ma-2111A de Lloseta –que comença a la rotonda del polígon industrial i arriba fins a l'estació de tren– ja ha finalitzat. Les obres han consistit a reforçar l'asfalt i han solucionat els problemes de pas en els dos sentits de circulació en dos trams concrets, segons han explicat aquest dimecres el conseller de Mobilitat i Infraestructures del Consell, Iván Sevillano, i la primera tinenta de batle de Lloseta, Antònia Massanet, en la seva visita a la calçada.

Les tasques s'han perllongat al llarg dels 1,7 quilòmetres de la via, que té una amplària mitjana de 5,5 metres i suporta la càrrega de trànsit principalment dels residents de la zona. Les obres, que s'han fet amb un pressupost de 220.000 euros i disposaven d'un termini d'execució de dos mesos, s'han pogut acabar dues setmanes abans del que estava previst.

"Amb aquestes actuacions facilitam l'accés a l'estació de tren i a les finques de la zona", ha destacat el conseller Sevillano. El responsable de Mobilitat s'ha mostrat satisfet de poder finalitzar aquestes obres, que "fa anys que demanaven els veïns de Lloseta i l'Ajuntament". Sevillano també ha comentat que era una via molt emprada per la gent del poble, i el seu estat era "molt millorable". A més, ha dit que "amb la intervenció la carretera serà més segura", alhora que "servirà per reduir la circulació de vehicles de l'interior del poble".

La primera tinenta de batle, Antònia Massanet, ha agraït també l'execució del projecte de millora de la via: "Permetrà llevar una bona part del trànsit que ara mateix suporta l'avinguda del Cocó", ha valorat. Finalment, Massanet ha explicat que "la carretera passarà a ser competència del municipi després d'un acord amb el Consell de Mallorca".

stats