Part Forana 22/07/2021

El Consell de Mallorca investigarà la història que s'amaga entre les parets del monestir de Bellpuig

Actualment s'hi estan duent a terme tasques de reparació i manteniment de les estructures principals

ARA Balears
1 min
Visita a Bellpuig

El Consell de Mallorca ha reafirmat aquest dijous el compromís de rehabilitar el monestir de Bellpuig i ha informat que un dels objectius principals de la tasca és descobrir la història que amaga i estudiar les restes arqueològiques de la zona.

Segons han detallat a la visita, actualment s'estan duent a terme tasques de consolidació de les estructures principals del monestir i restauració tant de les parets com de l'interior. Un cop els treballadors de la brigada de Patrimoni i del SOIB finalitzin aquesta tasca, els operaris començaran a arreglar-ne el terrat i protegir-ne les zones més afectades.

La presidenta del Consell de Mallorca, Catalina Cladera, ha manifestat la confiança en el projecte i ha destacat que continuaran treballant per recuperar el monestir. "Hem vingut a Artà per refermar el nostre compromís amb el projecte de Bellpuig i amb la conservació d'aquest element patrimonial tan emblemàtic per al municipi. Ara ja estam fent feina en la rehabilitació de les cases i farem una segona fase per acabar de tancar-les i aviat començarà un projecte d'intervenció arqueològica", ha sentenciat Cladera.

stats