Part Forana 06/05/2021

El Consell de Mallorca destina 150.000 euros a reformar una plaça d'Esporles i crear una zona d'esbarjo infantil

S'hi han instal·lat nous elements pel joc adaptats a tothom

ARA Balears
1 min
Parc infantil d'Esporles.

EsporlesEl Consell de Mallorca, a través de Desenvolupament Local, ha subvencionat amb uns 150.000 euros la remodelació de la plaça del Jardinet d'Esporles, que han permès renovar-hi la zona infantil. En concret s'hi han instal·lat nous elements pel joc, adaptats a tothom; s'ha canviat el mobiliari urbà i s'ha renovat el paviment i la impermeabilització del trespol del parc. Igualment, s'ha instal·lat una pèrgola protectora a la plaça, segons informa la institució insular en una nota.

El conseller de Promoció Econòmica i Desenvolupament Local, Jaume Alzamora, ha valorat positivament la col·laboració entre el Consell i l'Ajuntament d'Esporles "que facilita i millora la vida dels ciutadans d'Esporles". A Més, també ha destacat que la intervenció en el parc permet un joc més integrat.

Per la seva banda, la batlessa d'Esporles, Maria Ramon, ha explicat que amb la renovació del parc s'ha "aprofitat per impermeabilitzar tota aquesta zona i així evitar les molèsties a l'aparcament que hi ha a sota". A més, ha destacat que s'ha canviat els jocs infantils per fer-los "més universals", amb la qual cosa ara "tenim un parc més gran, millor adaptat i més adequat a la major població infantil que tenim".

stats