Succés
Part Forana 29/03/2023

El conductor de l'autobús escolar de Sencelles atropella una alumna ebri i es fuga

La menor està ingressada a l'hospital Son Espases en estat greu

ARA Balears
2 min
Una ambulància davant la porta d'Urgències de Son Espases.

PalmaLa Policia Local de Sencelles ha detingut el conductor de l'autobús escolar del municipi després que aquest atropellàs una alumna, fugís i un cop l'interceptaren donàs positiu en el control d'alcoholèmia. Segons ha avançat Última Hora i ha confirmat l'ARA Balears, els fets van succeir aquest dilluns durant la ruta escolar del dilluns i la menor va patir diverses ferides i està ingressada a l'UCI de l'hospital Son Espases.

Segons van relatar diversos testimonis del succés, el conductor va atropellar la menor en un carrer estret, i quan un altre jove va veure que l'acusat es fugava, i abandonava la menor ferida al carrer, va posar-se davant l'autobús i va evitar la fugida. Davant la reacció d'aquest menor, el conductor es va veure obligat a aturar, mentre els veïns de la zona acudiren a ajudar l'alumna ferida, que estava a la carretera amb diverses ferides i sagnant.

Inicialment, el conductor va ajudar els veïns a col·locar la menor en una posició de seguretat, però després els va dir que anava a posar l'autobús en un lloc on no provocàs problemes de circulació i es va fugar. No va ser fins hores més tard quan els agents de la Policia local de Sencelles van aconseguir localitzar el conductor i van fer-li tant el control d'alcoholèmia com el de drogues. Un cop saberen els resultats, els agents descobriren que el conductor estava sota els efectes de l'alcohol durant l'accident.

Pel que fa a la víctima, inicialment va ser traslladada a l'Hospital d'Inca amb un fort cop al cap, lesions internes i diverses ferides arreu del cos de diferent importància. Un cop veieren la gravetat de les ferides i l'estat de la menor, decidiren traslladar-la d'urgència a l'hospital Son Espases, on està ingressada, en estat greru, a l'Unitat de Cures Intenssives des de dilluns horabaixa.

El conductor de l'atuobús escolar de Sencelles s'enfronta a un delicte contra la seguretat vial i un altre per conduir sota els efectes de l'alcohol.

stats