Mobilitat
Part Forana 17/10/2022

Comencen les obres de millora de les carreteres de sa Pobla a Muro, Llubí i l'autopista

El Departament de Mobilitat i Infraestructures del Consell de Mallorca arrancarà en els pròxims dies aquestes actuacions amb un pressupost total de 191.993 euros

ARA Balears
1 min
Reunió del conseller de Mobilitat de Mallorca, Iván Sevillano, i el batle de Sa Pobla, Llorenç Gelabert.

PalmaEl Departament de Mobilitat i Infraestructures del Consell de Mallorca arrancarà en els pròxims dies les obres per reforçar el ferm a les carreteres Dt.-3430 de sa Pobla a Muro, Dt.-3501 entre sa Pobla i Llubí i Dt.-3421 entre l'autopista i sa Pobla, amb un pressupost total de 191.993 euros. Segons ha apuntat el Consell, aquestes obres tenen com a objectiu millorar les condicions de seguretat de les vies i augmentar la comoditat dels usuaris.

Concretament, l'obra a la carretera entre sa Pobla i Llubí comprendrà intervencions en diferents trams i s'iniciarà en breu, la qual suposarà una inversió de 123.098 euros. La següent actuació previstes serà a la carretera entre l'autopista i sa Pobla, també en diferents trams i amb un pressupost de 43.590 euros. La darrera actuació serà a la carretera de sa Pobla a Muro, i la inversió suposarà 25.305 euros. Amb tot, està previst que totes aquestes actuacions estiguin acabades abans de desembre.

Per la seva banda, el conseller de Mobilitat i Infraestructures, Iván Sevillano, ha explicat: "Es tracta d'unes infraestructures en què, malgrat que en termes generals es trobin en bon estat, existeixen diversos trams en els quals l'asfalt s'ha deteriorat, la qual cosa pot arribar a provocar problemes de perillositat".

Amb tot, també s'han incorporat dues propostes de l'Ajuntament de sa Pobla al projecte, relatives a la disposició de dos guals elevats per reduir la perillositat en dues zones urbanes, a causa de l'excés de velocitat d'alguns vehicles. D'aquesta manera, es disposarà d'un gual a la rotonda de la ronda a l'altura del camí dels Marjals i un altre a l'entrada de sa Pobla, arribant des de la carretera de Llubí.

stats