Part Forana 21/07/2021

Comença la demolició dels edificis de davant el teatre d'Inca per fer una plaça

El projecte té un pressupost de 645.372 euros

ARA Balears
1 min
El carrer del Teatre d'Inca

IncaL' Ajuntament d'Inca ha adjudicat el contracte d'obres per a l'execució del projecte de demolició de les edificacions existents davant el teatre a l'empresa inquera Maties Amer SL. La finalitat d'aquesta actuació és la construcció d'una nova plaça a la capital del Raiguer. "El teatre és un equipament de referència cultural dins Inca que atraurà nombrosos visitants. Per això, hem considerat oportú crear un nou espai lliure per a la ciutadania i esponjar la trama urbana", explica el batle d'Inca, Virgilio Moreno.

El projecte d'esponjament del nucli antic amb la demolició dels edificis afectats per les obres de reforma i ampliació del teatre Principal disposa d'un pressupost total de 645.372,29 euros. El Consorci Borsa d'Allotjaments Turístics cofinançarà aquesta actuació amb 500.000 euros. El termini d'execució d'aquesta primera fase del projecte, consistent en l'expropiació i enderrocament de les cases, serà d'aproximadament dos mesos.

La nova plaça estarà ubicada just davant l'edifici del teatre. Tal com s'especifica en el Pla General d'Ordenació Urbana, la plaça es trobarà al carrer del Teatre, que fa cantonada amb el carrer del Metge Martí.

stats