Part Forana 26/10/2021

Ciutadans ataca els tres regidors fugitius: "És una excusa per a les aventures personals de cada un"

La coordinadora autonòmica de la formació, Patricia Guasp, ha exigit l'acta als edils des del Parlament

1 min
La portaveu de Ciutadans, Patricia Guasp

"La sortida ha estat orquestrada i els arguments són falsos i una excusa per a les aventures personals de cada un". Amb aquesta contundència ha criticat la coordinadora autonòmica de Ciutadans a les Balears, Patricia Guasp, els regidors dels ajuntaments de Sineu, Llucmajor i Calvià que aquest dilluns varen presentar la renúncia com a membres de la formació.

Guasp ha exigit l'acta de regidors a Pere Joan Jaume, Gaël Thyus i Ginés Sáez perquè "no poden continuar vivint dels recursos públics" i ha previst que els tres edils passaran ben aviat a les files d'altres partits. "Qui vulgui navegar cap al conservadorisme, que ho faci. Però deixant l'acta primer". La també portaveu de Cs al Parlament ha insistit en el missatge oficial del partit: els tres edils han traït la carta ètica de la formació taronja, i això suposa la devolució de les seves actes de regidors. "Haurien de ser responsables i no degradar més la política a nivells ínfims", ha continuat.

Guasp, que ha fet aquestes declaracions als passadissos del Parlament durant el ple d'aquest dimarts, també s'ha dirigit als mitjans de comunicació i ha demanat "més rigorositat i no donar per bones les declaracions que pugui fer qualsevol". Per últim, la portaveu ha reiterat la defensa de la seva formació i ha destacat que "el rumb és claríssim i no canviarà".

stats