'Descobreix el Circ'
Part Forana 14/02/2024

El Circ Bover s’instal·la a Manacor per rebre escoles de tot Mallorca

Tots els caps de setmana fins a final de maig organitzarà també espectacles per a tots els públics

Sebastià Vanrell
2 min
Linterior de la carpa.

ManacorEl parc de na Molla de Manacor ja és la nova seu del Circ Bover. Almenys fins a final de maig. Més de dos mesos en què desplegarà la seva activitat per oferir una iniciativa educativa i cultural, amb la col·laboració de l’Ajuntament. El batle de Manacor, Miquel Oliver, el delegat de Cultura i el director del Circ Bover han donat a conèixer aquest dimarts dematí, des de l’escenari, els detalls d’un projecte amb el qual els infants i amants del circ estan directament relacionats.

La setmana que ve s’iniciarà Descobreix el Circ, una iniciativa destinada a les escoles de tot Mallorca, amb activitats destinades a infants a partir dels tres anys i fins a sisè de Primària. En total, uns 4.000 alumnes de tota l’illa per a una proposta que pretén acostar als alumnes el circ, els seus valors i la seva història. 

L’oferta cultural es completarà durant els caps de setmana del mes d’abril i març amb programació apta per a tots els públics. El primer a trepitjar l’escenari circular serà el pallasso Tortell Poltrona, amb l’espectacle Post Clàssic els propers dies 1, 2 i 3 de març. El seguiran les Històries de la Petita Lu, els dies 2 i 3 de març amb La Petita Lu. El 9 de març i en el marc dels actes amb motiu del Dia de la dona, arribarà al parc de na Molla l’espectacle de Las Poderío. El següent cap de setmana serà l’ocasió per poder gaudir de Circ en Família, amb el Circ Bover. El 23 de març, serà el torn de la col·laboració amb el grup Suasi, amb l’espectacle Suacirc. Les propostes culturals continuaran fins al 26 d’abril.

El delegat de Cultura, Ferran Montero, destaca la importància que Manacor “doni a conèixer una disciplina artística com és la del circ, que se suma a l’oferta teatral i musical consolidada”. El director del Circ Bover, Sebastià Jordà, ha agraït a l’Ajuntament l’acollida al municipi i ha explicat l’aposta didàctica que fa el Circ Bover amb l’objectiu de donar a conèixer i estimar el circ als més petits. Per la seva banda, el batle de Manacor, Miquel Oliver, ha remarcat la importància “que Manacor actuï com a capital cultural, una vegada més”, alhora que ha destacat la trajectòria del Circ Bover per oferir un “circ amb missatge”, una proposta amb valors educatius. 

A partir de demà, 14 de febrer, es podrà consultar tota la programació a la web municipal enviu.cat. A més, el Circ Bover també prepara activitats amb entitats ciutadanes locals com el Col·lectiu Neura. 

stats