Part Forana 04/08/2021

El Cinema a la Fresca arriba aquest agost a Inca amb una programació de pel·lícules molt variada

Com a novetat d'enguany, el públic podrà fer una donació solidària a entitats sense ànim de lucre

ARA Balears
1 min
Presentació de la propera edició del Cinema a la Fresca a la plaça de toros d'Inca.

PalmaL'Ajuntament d'Inca ha organitzat per a aquest agost un nou cicle de Cinema a la Fresca amb una programació de pel·lícules per a tots els públics. Les projeccions s'emetran –un any més– a la plaça de toros els darrers tres dijous del mes a les 21.30 h, tal com ha presentat aquest dimecres el Consistori. Com a novetat d'enguany, el públic tendrà l'opció de donar un euro per cada entrada i la recaptació es destinarà cada setmana a una entitat diferent.

La pel·lícula infantil Scooby serà la que donarà el sus al festival i s'emetrà el pròxim 12 d'agost. Els doblers que es recaptin aquest dia aniran en benefici de l'Associació Espanyola contra el Càncer. La recaptació del film La família que tu tries, que es projectarà en català dia 19 d'agost, anirà destinada a Inca Solidària. Finalment, el cicle es tancarà amb la projecció de Wonder Woman 1984, amb Inca Viva com a entitat beneficiària, dia 26 d'agost.

A l'acte de presentació, presidit pel batle d'Inca, Virgilio Moreno, i el regidor de Joventut i Participació, Andreu Caballero, hi han assistit representants de totes les associacions beneficiàries. "Hem plantejat un cicle de cinema variat amb propostes interessants per a tots els públics, sense deixar de banda –com sempre– un dia dedicat als més petits de la casa", ha detallat Caballero.

Per controlar aforaments, per assistir a les sessions s'haurà de reservar l'entrada amb antelació a través d'eventbrite.com.

stats