Part Forana 18/02/2022

El camp de futbol de Marratxí canvia de nom oficialment i passa a ser de Cata Coll

El passat mes de juny l'ajuntament el va aprovar per unanimitat i es farà oficial aquest dissabte amb la presència de la futbolista del F. C. Barcelona

ARA Balears
1 min
Cata Coll, cinquè reforç del Barça

El camp de futbol de Marratxí passarà a ser aquest dissabte el camp de futbol Son Caulelles - Cata Coll. El canvi de nom es farà oficial en un acte amb la presència de la futbolista de Pòrtol jugadora del F. C. Barcelona a Primera Divisió. L'Ajuntament de Marratxí va prendre la decisió el passat mes de juny per unanimitat i en reconeixement dels èxits esportius de Coll, així com per visibilitzar les fites de l’esport femení.

Després de l'acte, començarà el partit de categoria cadet entre l'Sporting Sant Marçal Atlètic i Platges de Calvià, on Cata Coll farà la treta d'honor com a exfutbolista del club on va començar la carrera.

Cal destacar que Cata Coll va fer història la temporada passada amb el seu equip en guanyar la primera Champions League femenina per a un club de l'Estat, títol que se sumava a la Lliga Primera Iberdrola i a la Copa de la Reina. Amb aquest gest, el Consistori pretén reconèixer el nom i la trajectòria esportiva d’aquesta jove marratxinera, a qui els ciutadans van veure iniciar la seva exitosa carrera esportiva.

A l’acte hi assistiran Fina Santiago, consellera d’Afers Socials i Esports del Govern; Sofia Alonso, presidenta de l’IMAS; el batle de Marratxí, Miquel Cabot; el regidor d’Esports, Daniel Mas, i altres membres de l’equip de govern municipal.

stats