Part Forana 17/05/2022

Alcúdia i Pollença canviaran de batle en les pròximes setmanes

Es complirà així el pacte dels actuals governs amb els seus socis

1 min
Tomeu Cifre (Tots) i Andres Nevado (Unió Mollera) en la signatura del pacte el 2019

Alcúdia i Pollença són els dos municipis que en les pròximes setmanes canviaran de batle per complir els pactes de govern. Per una banda, Bàrbara Rebassa (PSOE) traspassarà la batlia d'Alcúdia a Domingo Bonnín (El Pi), mentre que l'actual edil de Pollença, Tomeu Cifre (Tots per Pollença) passarà el càrrec a Andrés Nevado (Unió Mollera Pollencina).

Per una banda, el canvi a Alcúdia es farà dia 4 de juny, segons han informat des del Consistori. Fins ara, Bonnín ha estat el primer tinent de batle i el regidor de Gestió de Residus, Platges i Medi ambient. Per part seva, Rebassa va assegurar en una entrevista a l'ARA Balears que "els socis han estat molt lleials i jo intentaré ser-ho el darrer any".

Bàrbara Rebassa i Domingo Bonnín durant la roda de premsa.

Mentrestant, a Pollença s'ha celebrat aquest dilluns l'assemblea general extraordinària d'Unió Mollera Pollencina on es va ratificar que Andrés Nevado agafarà el relleu de Tomeu Cifre durant el darrer any de legislatura. A més, Bianca Aguilar assumirà la regidoria de Port de Pollença, Festes i Mercats del Port de Pollença i les àrees d'Igualtat i Esports.

Previsiblement, el canvi es farà el mes de juliol, segons ha informat l'actual edil, Tomeu Cifre. Fins ara, Nevado ha estat primer tinent de batle i encarregat de la delegació del Port de Pollença. Cal destacar que serà la primera vegada que Unió Mollera Pollencina, un partit creat l'any 1995 per defensar els interessos del nucli del Moll, ocupi el màxim càrrec municipal.

stats