Part Forana 31/10/2020

Campos retira la placa commemorativa del general franquista Goded de la plaça dels Tres Molins

Un treballador de l'Ajuntament ha estat l'encarregat de treure-la aquest dissabte al matí

Ara Balears
1 min
La placa conmemorativa estava a la Plaça dels tres Molins de Campos.

PalmaUn treballador de l'Ajuntament de Campos ha despenjat aquest dissabte la placa del general franquista Goded de la plaça dels Tres Molins. Segons ha informat MÉS per Campos, es tracta d'un dels símbols que encara hi havia al municipi i que varen demanar que es retiràs.

De fet, l'agrupació ecosobiranista va anunciar fa setmanes que en el ple de finals de novembre presentarien una moció per llevar la placa. Ara, després de retirar aquest símbol, la moció ja no serà necessària i des de MÉS per Campos s'han mostrat satisfets i agraïts. Això no obstant, han assegurat que ha estat una sorpresa per a ells, ja que ningú els havia avisat.

Des de l'agrupació han afirmat que "els aires de democràcia corren ara amb més força pels carrers i places de Campos", i han donat les gràcies a l'Ajuntament per haver fet cas de la seva proposta. "Finalment han entès que això no era tolerable", han dit en un comunicat.

Tot i això, han remarcat que "és una llàstima que en despenjar-la avui no puguem encetar un constructiu i necessari ple en el qual es realitzaria una defensa antifeixista per part de tots els grups municipals representats a l'Ajuntament de Campos".

stats