Part Forana 27/07/2021

Els campaments d'estiu de la Victòria recuperen les xifres del 2019 amb 640 participants

Ofereixen activitats d'oci i temps lliure als joves de 9 a 16 anys de Mallorca

ARA Balears
1 min
Joves en el campament de La Victòria

AlcúdiaEls campaments d'estiu de la Victòria 'Lleure a lloure' del Servei Insular de Joventut del Consell de Mallorca acolliran durant tot l'estiu 640 participants, la mateixa xifra que el 2019. L'objectiu d'aquests campaments és oferir un espai d'activitats d'oci i temps lliure als joves de 9 a 16 anys de Mallorca, segons explica el Consell de Mallorca en una nota.

La institució insular també ha apuntat que els campaments de la Victòria se sumen als de la Colònia de Sant Pere a través d'Acampaesport. En total, aquests campaments hauran arribat als 1.500 participants.

Els campaments són de sis pernoctacions, de diumenge a dissabte, i es fan en dos torns a la setmana, amb 64 participants cada un. Hi ha grups bombolla de 20 persones i la capacitat de les tendes és d'un 75%. Totes les activitats estan adaptades a les mesures de prevenció i higiene, i des del 12 de juliol es fan tests d'antígens a tots els monitors.

La presidenta del Consell de Mallorca, Catalina Cladera, ha valorat que després de la pandèmia l'oci pugui oferir activitats adaptades a les circumstàncies sanitàries actuals. "És una contribució que els joves gaudeixin de l'estiu en un entorn immillorable i amb totes les mesures de prevenció", ha dit.

stats