Part Forana 30/05/2022

Calvià cedeix terrenys de Peguera a l'Ibavi per construir-hi 24 habitatges de protecció oficial

El pressupost previst per a aquesta promoció ascendeix a més de cinc milions d'euros

ARA Balears
1 min
El conseller de Mobilitat i Habitatge i el batle de Calvià

PalmaL'Ajuntament de Calvià ha cedit a l'Institut Balear d'Habitatge (Ibavi) un solar per construir-hi 24 habitatges de protecció pública, dos dels quals són adaptats. El pressupost previst per a aquesta promoció és de 5.152.072,09 euros. Es preveu que les obres arranquin el 2023 i que estiguin enllestides en uns 18 mesos, apunta el Govern en una nota.

El batle de Calvià, Alfonso Rodríguez, i el conseller de Mobilitat i Habitatge, Josep Marí, han signat aquest dilluns el protocol de cessió de sòl. El solar es troba al carrer de la Bonavida i té una superfície de 5.850,70 metres quadrats.

Segons el Consistori, en aquest moment a Calvià hi ha prop de 300 habitatges protegits. En construcció, n'hi ha 48 de protecció oficial a Magaluf, un 50% de finançats pel Govern i l'altre 50% pel Consistori. En el mateix indret turístic hi ha fins a 39 habitatges de construcció privada que licita l'Ibavi. A Santa Ponça, hi ha 99 habitatges de protecció oficial que construeix íntegrament l'Ajuntament de Calvià, i a la Marina de Magaluf preveu construir-ne 75.

stats