Part Forana 28/03/2022

Bunyola vol comprar un local de La Caixa situat a la plaça

Hi vol crear un espai destinat a serveis municipals

ARA Balears
1 min
Ajuntament de Bunyola

PalmaL'Ajuntament de Bunyola vol comprar el local de La Caixa situat a la plaça. Aquest espai facilitaria la creació d'un bloc compacte de serveis municipals, ampliant les dependències i facilitant l'accés a tots els ciutadans, informa el Consistori en una nota.

El batle de Bunyola, Andreu Bujosa, i el regidor d'Hisenda, Miquel Pasqual, s'han reunit aquest dilluns amb l'actual propietari del local, La Caixa, per confirmar-los l'interès a comprar-lo. Per tal de dur endavant l'operació, els tècnics municipals estan estudiant la fórmula de declarar-lo d'interès públic i fer una modificació puntual des del punt de vista urbanístic, que catalogaria l'espai exclusivament com a equipament públic.

L'interès de l'Ajuntament per aquest local ve d'enrere. Des de l'anterior legislatura ja s'havien fet contactes amb els directius de Bankia i, una vegada confirmada l'absorció de part de La Caixa, també amb aquesta altra entitat. De fet, el mes passat, Bujosa va adreçar un escrit a la directora territorial de La Caixa per manifestar-li ja de manera oficial aquest interès.

stats