Medi Ambient
Part Forana 20/10/2022

'La biodiversitat de Capdepera': el llibre que divulga el patrimoni natural d'aquest municipi

L'ajuntament de la localitat, juntament amb la UIB, ha elaborat aquesta obra en el marc de la càtedra de Medi Ambient i Turisme

1 min
Imatge de Capdepera./ AJUNTAMENT DE CAPDEPERA

PalmaL'Ajuntament de Capdepera i la Universitat de les Illes Balears (UIB) han creat conjuntament el llibre La biodiversitat de Capdepera en el marc de la càtedra de Medi Ambient i Turisme. L'obra inclou la flora i fauna del municipi i ha estat elaborat per Samuel Pinya, Esperança Perelló, Nil Lassnig i Llorenç Gil, tot amb il·lustracions de Xavier Canyelles. L'objectiu d'aquest llibre és contribuir tant a conscienciar sobre la diversitat de la flora i fauna de la localitat com a arribar a un visitant molt involucrat en el medi ambient, la natura i la tranquil·litat.

Per la seva part, el regidor de Cultura, Pere Terrasa, ha remarcat la importància d'aquesta càtedra i aquest llibre informatiu que podran consultar els visitants del municipi, ja que ha estat editat en català, castellà, anglès i alemany. A més, es pot trobar de manera gratuïta a les oficines de Turisme de Capdepera, de Cala Rajada i al centre Cap Vermell.

D'altra banda, el batle de Capdepera, Rafel Fernández, ha agraït a la UIB la seva feina, ja que "ajuda a aconseguir un turisme més sostenible i conscienciat en la conservació de la natura". Fernández ha dit que accions com aquesta ajuden "a convertir-mos en una destinació turístic no sols centrat en el sol i la platja, sinó també en la naturalesa i els encants dels nostres paratges, i contribuir a desestacionalitzar la temporada".

stats