Part Forana 21/03/2021

La batlessa de Campos denuncia dos veïns davant la Guàrdia Civil per injúries i incitació a l'odi

Diferents comentaris publicats a les xarxes socials qualifiquen Xisca Porquer de "feixista"

ARA Balears
1 min
La batlesa de Campos, Xisca Porquer.

PalmaLa batlessa de Campos (PP), Xisca Porquer, ha denunciat aquest diumenge dos veïns davant la Guàrdia Civil per un presumpte delicte d'injúries contra la seva persona i d'incitació a l'odi, a la violència i a la crispació per una sèrie de comentaris fets a les xarxes socials.

A la denúncia, a la qual ha tingut accés l'ARA Balears, Porquer explica que ha rebut "múltiples" amenaces a les xarxes socials, en concret a Facebook, ja que, tenint en compte la seva condició de batlessa, una de les seves funcions és la d'informar els ciutadans de les accions que es duen a terme. En l'escrit de la denúncia destaca que ha rebut "missatges desfavorables i fins i tot insults per part d'usuaris pel simple fet de no compartir ideologia".

En concret, Porquer fa referència a un comentari d'un veí que assenyala que "quan la batlessa d'un poble de fatxes t'elimina dels seus contactes de Facebook, alguna cosa deus estar fent bé". A aquest comentari el segueixen diferents respostes d'altres usuaris que donen l'enhorabona al veí: "Quan t'elimina una batlessa feixista, alguna cosa estàs fent bé, que et mengi els ous", diu una altra usuària.

A l'afirmació anterior, el veí contesta dient que "em menjarà els ous, però en sortiré perdent", i continua: "Quan la seva llei caigui sobre mi, a veure si veniu a donar la cara". Una de les usuàries torna a contestar aquest comentari: "La cara no. Prepar el bazuca?". La conversa finalitza amb la resposta d'una altra usuària: "Avisa'm, que jo també tenc un bazuca, ens n'anam tots de guerra".

stats