Part Forana 25/05/2021

El batle de Búger materialitza l'entrada de la regidora del PP a l'equip govern

Així es recull de manera oficial en la publicació al BOIB

2 min
Façana de l'Ajuntament de Búger.

PalmaL'entrada del PP a l'equip de govern de Búger ja és oficial i aquest dimarts s'ha publicat al Butlletí Oficial de les Illes Balears (BOIB). Amb aquesta notificació oficial, la popular Coloma Capó serà la nova regidora de Serveis Socials del municipi. Segons recull el BOIB, aquest nomenament es fa per motius de reorganització de les competències, que fa necessari "modificar la composició de la Junta de Govern Local amb l'entrada i sortida de diversos membres, així com el nomenament d'una nova regidora de serveis socials", exposa.

Amb aquesta incorporació, el PSOE de Búger aconsegueix que el govern municipal tingui la majoria suficient, ja que compta amb cinc representants (quatre socialistes i la regidora del PP) en un ple de nou representants. Ara l'oposició estarà formada pels tres regidors de MÉS i per un altre representant del PP.

L'ARA Balears ha contactat amb el batle de Búger, Pere Torrens, que no ha volgut fer cap comentari sobre aquest tema. Així mateix, ha insistit que en farà en el moment que consideri "més oportú".

Cal recordar que l'anunci per incorporar al PP en el govern municipal es va fer dimecres passat. Els socialistes insisteixen en que la junta local s'ha de replantejar aquesta decisió i que es pugui tornar a abordar el tema. Fonts del PSIB de Mallorca expliquen que "des de la direcció diuen que esperam uns dies abans de fer cap valoració, ja que es vol rebaixar la tensió i prendre decisions en calma".

No obstant això, des de l'oposició critiquen que aquest nomenament "fa públic un pacte encobert que era evident i no entenem el temps que diuen que donen", manifesta el regidor de MÉS i batle de Búger els tres primers mesos d'aquesta legislatura, Pep Lluís Pons. "Ens crida molt l'atenció tot això. Ara veurem com acaba, però no descart que hi hagi sorpreses", diu Pons. Per ara, en l'organigrama de la pàgina web de l'Ajuntament de Búger encara no es mostra el nomenament de Capó.

stats