Part Forana 01/06/2022

Bàrbara Rebassa diu adeu a la batlia d'Alcúdia

Domingo Bonnín passa a ser el batle en funcions fins que prengui possessió i es compleix així l'acord de pacte entre el PSIB i El Pi

ARA Balears
1 min
Bàrbara Rebassa

PalmaBàrbara Rebassa (PSOE) ha presidit aquest dimecres el seu darrer ple com a batlessa d'Alcúdia, després de tres anys en el càrrec. D'aquesta manera, qui fins ara ha estat el primer tinent de batle i regidor de Gestió de Residus, Platges i Medi ambient, Domingo Bonnín, passa a ser batle en funcions fins que prengui possessió del càrrec el proper 4 de juny. Així, es compleix el pacte entre els socis i El Pi governarà el darrer any de legislatura.

En el seu adeu, la socialista ha destacat la dificultat dels darrers temps envers la pandèmia, "moments difícils que ha estat al servei de la ciutadania mirant de solucionar i fer millor la vida dels alcudiencs i alcudienques", segons ha dit. En el seu discurs, Rebassa ha deixat clar que "el d'avui no és un adeu", ja que continuarà en el càrrec de regidora.

La batlessa sortint, Bàrbara Rebassa i el batle entrant, Domingo Bonnín, simbolitzen el traspàs amb una abraçada

A banda d'això, la batlessa sortint ha tornat a citar Cervantes, així com ja va fer en la presa de possessió i ha assegurat que "no experimentaré un honor tan gran com el que he tingut durant aquests anys en què m’ha tocat ostentar aquesta responsabilitat”. "No es neix batlessa i ningú et prepara per ser-ho. Assumeixes un repte que obliga a decisions de les quals ets la darrera i definitiva responsable", ha insistit. Finalment, ha agraït la tasca i el suport de l'equip del consistori i els grups municipals l'han acomiadada dempeus i amb aplaudiments.

stats