Part Forana 30/03/2022

El TIB arrancarà amb l'horari d'estiu a la costa de Llevant dia 8 d'abril

Per primera vegada, aquesta zona de Manacor tindrà un servei d'alta freqüència

ARA Balears
1 min
Nou punt a Porto Cristo

PalmaEl Govern reforça el servei del Transport Interurbà de les Balears (TIB) de Portocristo amb més línies i freqüències d'autobús. L'objectiu de l'Executiu és millorar la mobilitat dels usuaris de la zona entre els diferents nuclis de la costa de Llevant. Els horaris d'estiu comencen el 8 d'abril i per primera vegada es crea un servei urbà d'alta freqüència amb Portocristo com a nus important, informa el Govern en una nota.

D'aquesta manera, es reprèn la línea urbana de referència (425) que connecta Portocristo amb altres nuclis de Manacor: s'Illot, sa Coma, Cala Millor, Cala Bona i la Costa dels Pins. Els autobusos del TIB passaran per aquests nuclis gairebé cada 15 minuts. També hi haurà una nova línia, la 424, que donarà servei cada hora i connectarà Portocristo amb Cala Rajada.

A partir de dia 8 d'abril es reforçaran les línies de Cala Millor - Palma (401) i la de Cala Ratjada - Manacor (411). El desplaçament cap a l'aeroport també serà més fàcil, ja que també es reactiva la línia que uneix Cala Bona amb Son Sant Joan (A42).

La zona de la costa del Llevant de Mallorca també tindrà una nova línia que connectarà els nuclis de Cala Mandia amb s'Estany d'en Mas, Cala Romàntica i Portocristo (427). Aquesta mateixa línia ampliarà el recorregut fins a Cales de Mallorca a partir del 29 d'abril.

El director general de Mobilitat i Transport Terrestre, Jaume Mateu, ha anunciat que a final d'abril s'habilitarà un punt d'emissió de targetes intermodals, que durant quatre dies estarà entre s'Illot, Portocristo, Cales de Mallorca i Son Macià. En aquest sentit, recorda que a la parada Molí d'en Polit de Manacor hi ha un punt d'emissió permanent.

stats