Polèmica
Part Forana 06/01/2023

Assistents a la cavalcada de Portocolom qualifiquen de "vergonyós" l'estat dels Reis d'Orient

Les seves majestats es van mostrar visiblement afectats pel consum d'alcohol en el discurs que van oferir als nins que van anar a rebre'ls

ARA Balears
1 min
Polèmica a Portocolom per l'estat dels Reis d'Orient.

PalmaEl que havia de ser una nit màgica i especial es va convertir, en part, en un espectacle "vergonyós". Segons ha explicat el mitjà manacorí Defrancdigital, diversos assistents a la cavalcada dels Reis d'Orient de Portocolom van criticar l'estat de les seves majestats, en el discurs que van oferir als nins i nines que van anar a rebre'ls. Els Reis es van mostrar visiblement afectats pel consum d'alcohol.

Polèmica a Portocolom amb l'arribada dels Reis d'Orient

A més, seguint la informació de Defrancdigital, l'enuig dels assistents va començar durant els preparatius previs a la cavalcada. Pel que sembla, els Reis i la resta de la comitiva s'estaven vestint en les dependències del Centre Cívic de Portocolom en presència de diversos nins que estaven per la zona. Segons conta el mateix mitjà, en el trajecte amb barca que traslladava els Reis entre Cala Marçal i Portocolom, el consum de cervesa va ser la nota predominant.

Per altra banda, un altre dels motius que ha causat indignació entre els presents és que la intervenció d'alguns membres de la comitiva real fos en castellà.

stats