Part Forana 01/12/2020

Artà tindrà un pressupost de més de 12 milions el 2021

Disposarà de 350.000 euros més que enguany

Ara Balears
1 min
Artà

PalmaL'Ajuntament d'Artà tindrà un pressupost de 12.426.991 euros el 2021, prop de 350.000 euros més respecte del 2020. Aquesta quantitat es va aprovar en el ple d'ahir dilluns amb 12 vots a favor i el vot en contra del Partit Popular, segons indica el Consistori en una nota de premsa. Aquesta partida es destinarà a la promoció econòmica de les empreses locals, a les feines de manteniment del municipi i a l'àmbit social.

El regidor d'Hisenda, Manolo Rocha, ha destacat l'augment de partides relacionades amb serveis socials tant en prestacions com amb la dotació pròpia de personal per tal de fer front a les demandes de la ciutadania. Per exemple, l'increment de 245.000 euros de Serveis Socials serà per a projectes d'inserció laboral com Sembram Futur, SOIB Reactiva Artà i SOIB Agent d'Ocupació i Desenvolupament Local.

Així mateix, ha destacat el lleuger augment de despeses corrents, la minva de despeses financeres a causa de l'amortització del deute amb les entitats bancàries i la pujada d'inversions reals enfront de l'any passat. També s'ha subratllat la possibilitat d'incorporar els romanents al llarg de l'any 2021, fet que contribuiria a continuar donant les prestacions socials que siguin necessàries i també les inversions que es puguin fer.

stats