Part Forana 29/03/2023

Arrelam, MÉS per Mallorca i el PSIB-PSOE es presentaran en coalició a Selva

Bel Nadal serà la cap de llista d'una candidatura que encara està en procés de formació

ARA Balears
1 min
Ajuntament de Selva.

PalmaArrelam, MÉS per Mallorca i el PSIB-PSOE han anunciat aquest dimecres que es presentaran en coalició a les eleccions municipal de Selva el pròxim 28 de maig. Els tres partits han detallat que faran feina conjunta per oferir als veïns del municipi una proposta "transformadora i de futur" amb l'objectiu d'aconseguir que Biniamar, Binibona, Caimari, Moscari i Selva "avancin amb polítiques progressistes".

A través d'un comunicat han explicat que els tres partits van acordar aquesta coalició el passat dimarts 21 de març, després de diverses trobades. Defensen que la unió els permetrà treballar per un municipi més igualitari, ampli, sostenible, just i reivindicatiu. Així, la llista (que encara està en procés de formació) estarà liderada per Bel Nadal, resident a Moscari i d'Arrelam, el número dos serà Bernat Oliver, també d'Arrelam, i en aquest cas resident a Selva, acompanyats de Joana Maria Coll (PSIB, i resident a Selva) i Bea Marín (PSIB i resident a Caimari) que completaran els quatre primers llocs de la candidatura.

Els tres partits asseguren que la seva coalició és la millor aposta per millorar les condicions de vida i garantir els drets i llibertats de les veïnades i veïnats del municipi de Selva.

stats