Mobilitat
Part Forana 21/09/2022

Aquestes són les restriccions de trànsit que provocarà el triatló Mallorca 140.6

L'activitat esportiva, prevista per al proper dissabte, es farà al nord de Mallorca, principalment a Muro i a Alcúdia

2 min
La platja d'Es Comú, a Muro. Foto: AJ DE MURO

PalmaMuro i Alcúdia seran la seu, dissabte vinent, de la segona edició del triatló internacional de mitja i llarga distància Mallorca 140.6. L'activitat esportiva –que inclou un circuit de natació, un de ciclisme i un d'atletisme– suposarà restriccions de trànsit a algunes vies i carreteres del nord de Mallorca. A la imatge següent es poden observar els horaris i la ruta de l'esdeveniment:

Imatge del tancament de carreteres que suposa el triatló de dissabte dia 24 de setembre.

Les zones que es veuran afectades més temps seran l'avinguda de l'Albufera (des del dilluns 19 de setembre a les 9 h fins dimarts 27 de setembre a les 10 h) i el carrer de Rodríguez de la Fuente (des de divendres 23 de setembre a les 9 h fins diumenge 25 de setembre a les 18 h).

La resta d'àrees només patiran restriccions de pas dissabte 24 a diferents hores. El tram de la carretera Ma-12 de la rotonda amb el carrer del Romaní fins a la rotonda de la Caseta des Capellans estarà tancat de les 7 h fins a les 14 h. En aquest cas, s'habilitarà l'accés restringit de vehicles motoritzats des de la Caseta des Capellans fins a la rotonda de Pere Màs i Reus.

Igualment, estarà restringit l'accés de vehicles a l'Ma-12 en ambdós sentits, des del pont dels Anglesos fins al carrer de Pere Mas i Reus del Port Alcúdia. També en el sentit de la sortida a la via de circumval·lació en direcció a Inca, així com a l'Hospital de Muro des de L'avinguda del Llac. Tot des de les 10 h fins a les 18 h. Per tant, es recomana estacionar al vial de la banda de la mar en tot el tram de l'Ma-12.

Les diferents àrees dels circuits de natació, ciclisme i atletisme.

D'altra banda, no es podrà estacionar de les 10 h fins a mitjanit als carrers següents: Segells, plaça de les Fotges, Balandre, Av Llac, Circuit del Llac, Iola, Creuer, camí de Can Blau, Jardí, Can Vaume, Montevideo, l'Aigua, Tamarells, vial de la carretera d'Artà des de carrer del Xiprer a la rotonda de l'Ham, Savines, Salicòrnia. Com que aquesta àrea comprèn el circuit de cursa a peu, s'habilitarà l'accés a l'Hospital de Muro des de l'avinguda del Llac.

Amb tot, els talls prevists no afectaran gaire Alcúdia, ja que els participants a la carrera aniran de la rotonda de los Patos via circumval·lació i agafaran l'avinguda de Pere Mas i Reus fins a la rotonda de Ciudad Blanca seguint direcció a la Platja de Muro. Tampoc es tancarà el trànsit de la carretera d'Artà, així que els vehicles podran circular pels vials de servei. L'Ajuntament de Muro i l'organització han sol·licitat "col·laboració ciutadana" perquè l'esdeveniment "sigui un èxit".

stats