Part Forana 15/03/2023

Andreu Isern torna a ser el candidat socialista per a la batlia de Consell

L'actual batle del municipi ha comentat que vol continuar amb projectes com "la remodelació de l’edifici de l’Ajuntament o el nou centre de salut"

1 min
La secretària general del PSIB-PSOE, Catalina Cladera, i el candidat a la batlia de Consell, Andreu Isern.

PalmaL'actual batle de Consell, Andreu Isern (PSIB-PSOE), ha presentat aquest dimecres la candidatura per a la batlia del municipi amb el suport dels socialistes locals i la secretària general del partit, Catalina Cladera. Isern ha encapçalat l'Ajuntament durant 14 anys i a la presentació ha assegurat que vol continuar “amb la mateixa il·lusió de sempre”, alhora que ha agraït el "suport i la confiança" a la seva agrupació. "És el moment de fer feina tots plegats", ha assegurat el candidat.

El socialista ha concretat alguns dels projectes que vol enllestir si revalida la batlia com "la remodelació de l’edifici de l’Ajuntament o el nou centre de salut”. A més, ha destacat alguns projectes que s’han fet a Consell al llarg d’aquest mandat, com el nou tanatori, l’ampliació del cementiri, posar llambordes al carrer del Roser, la construcció d’un aparcament per a 61 vehicles amb 10 estacionaments amb plaques solars per carregar vehicles elèctrics o la renovació del passeig dels Sollerics.

stats