Part Forana 14/05/2022

Andrés Nevado agafarà la batlia de Pollença el darrer any de legislatura

Encara no hi ha un dia marcat per fer el relleu

1 min
Ajuntament de Pollença

PalmaL'Ajuntament de Pollença està a les portes de canviar la batlia. Fins ara, en aquesta legislatura, Tomeu Cifre (Tots per Pollença) n'assumí el càrrec, però ara serà Andrés Nevado (Unió Mollera Pollencina) el nou edil del Consistori. D'aquesta manera es compleix l'acord del principi de legislatura: Cifre seria el batle els tres primers anys i Nevado el darrer. Tot i això, encara no se sap la data exacta en què es farà el canvi.

Aquesta decisió la comunicà UMP aquest divendres durant l'assemblea. "Continuarem complint amb el pacte que tenim amb Tots per Pollença", explica Nevado a l'ARA Balears. Tot i això, apunta que els canvis no seran molt notables perquè amb l'actual equip de govern "hi ha bona sintonia". "Estic il·lusionat perquè tot surti bé i entre tots podrem tirar endavant projectes", diu.

Per part seva, Cifre apunta que està "satisfet" de la gestió que ha fet a Pollença fins ara. "La pandèmia ens va fer canviar les prioritats i ha provocat que no poguéssim fer tot el que ens hauria agradat. A més, tot i que som un partit independent, el Govern i Consell ens han posat través en la gestió. No obstant això, hem pogut treballar en molts de projectes", apunta.

stats