Mobilitat
Part Forana 18/10/2022

Andratx demana al Consell que estudiï el tancament parcial del túnel de Son Vic

La batlessa del municipi, Estefanía Gonzalvo, lamenta la manca de voluntat de consens del conseller de Mobilitat, Iván Sevillano

ARA Balears
1 min
Andratx

PalmaLa batlessa de l'Ajuntament d'Andratx, Estefanía Gonzalvo, ha lamentat aquest dimarts que el Consell de Mallorca hagi aplicat "unilateralment" el tancament del carril de l'Ma-1 en direcció Palma-Andratx les 24 hores. Gonzalvo ha dit que a la reunió mantinguda "ja vàrem preveure que hi hauria retencions quilomètriques" i, per això, "vàrem proposar un tancament parcial a partir de les 19 h i fins a les 6 h del matí per interferir al mínim possible en el normal desenvolupament del dia a dia dels nostres residents".

D'aquesta manera, la batlessa ha demanat que la institució balear "estudiï i apliqui" aquesta proposta i ha explicat que "els grans perjudicats amb aquesta situació som els andritxols i tots els mallorquins i visitants que es desplacen al nostre municipi". En aquest sentit, Gonzalvo ha recordat que enguany "encara tenim molt de turisme al nostre municipi i aquesta situació no fa més que col·lapsar i minvar les perspectives econòmiques de totes les famílies que viuen dels seus negocis".

Amb tot, la batlessa ha conclòs: "No podem perdre de vista que amb l'encariment del preu del combustible, els autònoms, els conductors de mercaderies, els taxistes i, en definitiva, totes aquelles persones que fan servir el seu cotxe per treballar veuen com la seva economia pateix".

stats